fbpx

VACANCY

(JUNIOR) BUSINESS OPERATIONS MANAGER

Start your journey at Global School for Entrepreneurship!

Bedrijfsinformatie

Bij Global School for Entrepreneurship zien we ondernemerschap als een antwoord om je eigen leven vorm te geven en een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. De enige manier om te leren hoe je dit moet doen, is door daadwerkelijk je eigen bedrijf te starten. 

Wij stimuleren studenten om te denken, beslissen en handelen als ondernemers vanaf het moment dat ze aan ons programma beginnen door geavanceerde praktische informatie te verstrekken die direct kan worden toegepast op hun bedrijf in onze interne incubator. Voor onze bachelor is het niet nodig om aan Global School te starten met een al bestaand bedrijf of bedrijfsidee. Het enige dat je hoeft mee te nemen is de ambitie om ondernemer te worden.

Functieomschrijving

Als Business Operations Manager ben je verantwoordelijk voor de totale aansturing van alle operationele werkzaamheden binnen ons team, zoals marketing, studentenadministratie, sales en events. Hierbij hou je je bezig met het aansturen van meerdere projecten tegelijkertijd en zorg je ervoor dat de planning hiervan goed verloopt. 

Je krijgt binnen het team alle ruimte om eigen initiatief te nemen, met nieuwe ideeën te komen en strategische beslissingen te maken. Waar mogelijk delegeer je werkzaamheden aan collega’s, maar je blijft actief betrokken en ondersteunt als dit nodig is. Je hebt alle touwtjes goed in handen en je houdt een helicopterview op alles wat er binnen jouw team(s) gaande is.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een HBO of WO diploma en 1 tot 4 jaar werkervaring binnen business operations/management, marketing, project management of een ander soortgelijke functie
  • Je hebt ervaring met leidinggeven
  • Je bent ondernemend, flexibel, proactief en communicatief

Wat bieden wij jou?

  • Een gedreven en gezellig jong team om mee samen te werken en nieuwe dingen te ontwikkelen
  • De mogelijkheid je te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving (op de 13e verdieping van The Student Hotel in Amsterdam)
  • De mogelijkheid om je door middel van cursussen en workshops verder persoonlijk te ontwikkelen
  • Marktconform salaris & arbeidsvoorwaarden

Solliciteer nu!

Klinkt de vacature jou als muziek in de oren? Stuur jouw motivatie voor deze functie en je CV dan naar Linda Nieuwenhuijzen via operations@gs4e.com.

Stuur ook gerust een mailtje of bel naar +31651257527 als je vragen hebt.

Tot snel!

SCHEDULE YOUR CALL

You have direct access to our agenda.