fbpx

VACANCY

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Ben jij de administratieve duizendpoot waar we naar op zoek zijn en heb je zin om ervoor zorgen dat binnen Global School alles op rolletjes loopt? Lees dan snel verder!

Bedrijfsinformatie

Bij Global School for Entrepreneurship zien we ondernemerschap als een antwoord om je eigen leven vorm te geven en een zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. De enige manier om te leren hoe je dit moet doen, is door daadwerkelijk je eigen bedrijf te starten. 

Wij stimuleren studenten om te denken, beslissen en handelen als ondernemers vanaf het moment dat ze aan ons programma beginnen door geavanceerde praktische informatie te verstrekken die direct kan worden toegepast op hun bedrijf in onze interne incubator. Voor onze bachelor is het niet nodig om aan Global School te starten met een al bestaand bedrijf of bedrijfsidee. Het enige dat je hoeft mee te nemen is de ambitie om ondernemer te worden.

Functieomschrijving

Als administratieve duizendpoot assisteer je de projectteams op het gebied van marketing, sales, events, studentenadministratie en finance. Hierbij zorg jij dat de administratie van de verschillende projecten op orde en up-to-date zijn. 

Je krijgt binnen het team alle ruimte om eigen initiatief te nemen en met nieuwe ideeën te komen. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk dat alles administratief op rolletjes loopt. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt op dit moment een MBO (finance/administratie) gerelateerde opleiding waarbij het ook mogelijk is een werken-leren traject te combineren óf je bent afgestudeerd HBO Finance & Control (of soortgelijke opleiding) waarbij het ook mogelijk is te kijken naar meer verantwoordelijkheden
  • Je bent ondernemend, flexibel, proactief en communicatief
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week

Wat bieden wij jou? 

  • Een gedreven en gezellig jong team om mee samen te werken en nieuwe dingen te ontwikkelen
  • De mogelijkheid je te ontwikkelen in een inspirerende werkomgeving (op de 13e verdieping van The Student Hotel in Amsterdam)
  • De mogelijkheid om je door middel van cursussen en workshops verder persoonlijk te ontwikkelen
  • Marktconform salaris & arbeidsvoorwaarden

Solliciteer nu!

Klinkt de vacature jou als muziek in de oren? Stuur jouw motivatie voor deze functie en je CV dan naar Linda Nieuwenhuijzen via operations@gs4e.com. Stuur ook gerust een mailtje of bel naar +31651257527 als je vragen hebt.

Tot snel!

SCHEDULE YOUR CALL

You have direct access to our agenda.